Voorproefje Unlock Your City

Ik heb weer wat in mijn hoofd gehaald hoor…. Dit wordt een flink mysterie! Het plan is om voor elke groep een eigen werkboek te maken, rondom de doelen van dat jaar, voor elk vak een eigen werkboek. Dus voor rekenen, spelling, werkwoordspelling, taal, Engels, biologie, aardrijkskunde, geschiedenis, begrijpend lezen en studievaardigheden allemaal een eigen werkboek. Daarnaast moeten er natuurlijk ook spellen en samenwerkprojecten in. Nee… Ik maak het mijzelf niet makkelijk, maar ik houd wel van een uitdaging.

Helaas duurt het daardoor wel wat langer voordat ik het kan delen met jullie. Er zijn al veel mensen die zich aangemeld hebben voor de update van Unlock your City. Je krijgt dan eenmalig een mail met de uitleg over het nieuwe mysterie én een kortingscode.

Voor nu heb ik drie opdrachten gekozen die gratis te downloaden zijn. Het was moeilijk kiezen, er zijn zoveel leuke opdrachten. De eerste twee zijn voor groep 8 (voor groep 7 ook te doen denk ik), de laatste is voor de middenbouw. Veel plezier, en vergeet je niet aan te melden voor de nieuwsbrief!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.