Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

Fijn dat je aan de slag wilt met onze producten! Dit zijn onze gebruiksvoorwaarden. Onze digitale materialen van Lockdownjuffie worden aangeboden als e-book. Het is niet de bedoeling dat deze materialen doorgestuurd worden of verkocht worden. Kopiëren en verspreiden is digitaal. Het Europese Hof van Justitie heeft in december 2019 bepaald dat ook het doorverkopen van e-books in alle gevallen in strijd is met het auteursrecht.

 1. De producten van Lockdownjuffie zijn bedoeld voor thuis, op scholen, naschoolse opvang of dergelijke.
 2. De producten mogen gekopieerd worden voor eigen gebruik, mits er altijd duidelijk de naam en/of logo van Lockdownjuffie zichtbaar blijft, het mag geen commercieel doel hebben en de producten mogen niet bewerkt worden.
 3. Het aanschaffen van een digitaal product van Lockdownjuffie is voor één persoon, één leerkracht of één klas binnen een school. Wilt u de producten voor meer klassen gebruiken, koop dan meerdere producten. Dit kan aangegeven worden bij de aanschaf via de webshop.
 4. De producten van Lockdownjuffie (digitaal of afgedrukt) mogen niet uitgeleend worden door bibliotheken of andere partijen.
 5. Er zit auteursrechten op de producten van Lockdownjuffie. Het is niet toegestaan om (delen van) een product openbaar te maken, door te verkopen, te verhuren of te bewerken. Tenzij er een schriftelijke toestemming is van Judith Meij (Auteur van Lockdownjuffie)
 6. In de producten van Lockdownjuffie wordt geen inbreuk gedaan op auteursrechten van derden.
 7. Ziet u ergens dat de producten van Lockdownjuffie worden misbruikt, verkocht of verdeeld waarbij er misbruik wordt gemaakt van de auteursrechten, horen wij dat graag.
 8. Wilt u verwijzen naar Lockdownjuffie.nl? Graag! Enkele voorwaarden: zorg dat de link naar de pagina of bericht van de website is gelinkt, niet rechtstreeks naar de PDF. Direct verwijzen naar PDF is een vorm van hotlinken/deeplinken en dit is juridisch strafbaar. Hierbij worden auteursrechten geschonden. Meer informatie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Hotlinken 
 9. Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de gebruiksvoorwaarden akkoord gaat.
 10. Wij verkopen digitale producten. Dit betekent deze direct te downloaden zijn, na het aanschaf hiervan is het definitief en is er geen herroepingsrecht. Digitale producten kunnen niet geretourneerd of geruild worden.
 11. Fysieke producten kunnen binnen 14 dagen geruild worden zonder opgave van reden. Deze termijn begint op het moment dat u de producten geleverd heeft gekregen. Na dit termijn is de koop definitief. Mochten er redenen zijn dat u niet tevreden bent over de geleverde producten, horen wij dit graag. Wilt u de producten terug sturen, moet dit in de originele verpakkingen, inclusief accessoires en bijbehorende documentatie en in nieuwstaat verkeren. Indien de producten zijn gebruikt of beschadigd vervalt het recht op ontbinding in de zin van dit lid. Wanneer u het terugstuurt zorgt Lockdownjuffie dat 30 dagen na ontvangst van het retourneerde product het aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) worden terugbetaald. De kosten van het terugzenden is voor rekening en risico van de koper.
 12. Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
 13. Alle prijzen op de site zijn in Euro’s en inclusief BTW
 14. Wanneer u een bestelling plaatst bij Lockdownjuffie.nl, dan worden uw gegevens gebruikt voor onze klantenbestand en voor eventuele verzending. Lees hier meer over op ons privacy beleid.
 15. Lockdownjuffie respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens.
 16. Eventuele fouten of gebreken kunnen tot maximaal 2 maanden na levering schriftelijk te worden gemeld. Dan is er contact over eventuele oplossingen.
 17. De klachten waarvan wij vinden dat deze gegrond zijn, zal Lockdownjuffie naar haar keuze of de geleverde zaken kosteloos vervangen of met de afnemer een schriftelijke regeling over de schadevergoeding treffen.
 18. Aanbiedingen zijn vrijblijvend, tenzij anders vermeld
 19. Lockdownjuffie is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht. Hieronder verstaan wij
  • Vertraging door toeleveranciers
  • Storingen van internet, elektriciteit, email of dergelijke technologie
  • Vertraging of storing door stakingen
 20. Voor deze website gebruiken we Cookies. Wilt u dit veranderen, dan kan dat gemakkelijk bij uw browser.
 21. Heeft u twijfels of vragen over het gebruik? Mail mij