Wie is Lockdownjuffie?

Mijn naam is Judith Meij. Ik ben een leerkracht op een basisschool in Amstelveen. Ik ben 31 jaar en ben moeder van een dochter en een zoon. Samen met mijn vriend en liefste kindjes woon ik in Badhoevedorp.

Ik speel graag spellen met vrienden of puzzel in mijn eentje. Ik vind het heerlijk om te winnen, maar vind het ook niet erg om te verliezen.

In de tweede lockdown van corona ben ik begonnen met deze website, samen met collega Veronique. Ik vond het belangrijk dat kinderen tijdens een lockdown toch afleiding kregen en ook nog op een leuke manier doorleerden. Toen de scholen weer open gingen zag ik de enthousiasme in mijn klas. Ook zag ik via Social Media hoe mijn mysteries aansloegen, wat ik echt van te voren niet had bedacht.

In februari heb ik van Lockdownjuffie een officieel bedrijf gemaakt. Inmiddels al weer 10 mysteries verder op moment van schrijven (07-06-2022).

Met het verdiende geld van de verkoop van boekjes en donaties bekostig ik de website en overige zakelijke kosten. Het overige geld doneer ik aan ALS centrum (hoeveel dit is staat altijd benoemd in de winkel). Ik heb al twee donaties kunnen doen:

gedoneerd op: 05-04-2021
gedoneerd op 24-08-2021

Donatie

We maken de mysteries met plezier en worden elke keer weer enthousiast van alle reacties! Word jij ook blij van de puzzels? Dan kun je ons steunen met een donatie. Elk bedrag is welkom. Met jouw steun kunnen we meer mysteries en andere werkboeken maken voor school en thuis. Daarnaast gaat de helft van de opbrengst naar Stichting ALS. Lees waarom in Judiths persoonlijke verhaal.

ValutaBedrag

👋 aarzel niet om contact met ons op te nemen via de onderstaande contactinformatie, of een bericht te sturen met het onderstaande formulier.

Lees de reacties van andere enthousiaste lezers onder het contactformulier.

Neem contact op

Stuur ons een bericht

KVK 81785941
Privacyverklaring
Contact: Lockdownjuf@gmail.com